ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Να τα δώσουμε όλα με τον Ατρόμητο"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα. Υποστήριξε πως ίσως να αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα ο Αστέρας ενώ μίλησε και για ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

"Αν χωρίσουμε τα συναισθήματα μας σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνιση μας αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Και αυτό γιατί όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δημιουργείς τέτοιες, σε ποσότητα αλλά και ποιότητα ευκαιρίες, είναι ευκαιρία να κερδίσεις το παιχνίδι. Νομίζω ότι τα κάναμε όλα καλά εκτός από το τελευταίο κομμάτι που είναι και η ουσία, να βάλεις γκολ. Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή γιατί είχε να παίξει με έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Νομίζω πως ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και κυριαρχήσαμε σε πολλά σημεία του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις γιορτές οι ομάδες παρουσιάζουν σκαμπανεύασματα και αυτό ήταν κάτι που φοβόμασταν αλλά τα παιδιά έδειξαν το αντίθετο. Αφήνουμε το σημερινό παιχνίδι στην άκρη γιατί έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη και πρέπει να ξεκουραστούμε και να δώσουμε ότι μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά  και στον ΠΑΣ  καλή συνέχεια".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο Αστέρας:

"Οπωσδήποτε χρειάζεται. Απλώς θα κοιτάξουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω ακόμα αλλά ναι χρειαζόμαστε μια μικρή ενίσχυση για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ισως 2 με 3 παίκτες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων