ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

15 συμπεράσματα για τον φετινό Αστέρα

87 ημέρες δουλειάς κρίνονται από δύο αγωνιστικές; Μάλλον όχι… Πάντως, μπορούν να προσφέρουν συμπεράσματα τα οποία ίσως οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες. 

 

1: Το ξεκίνημα στη 10η επετειακή χρονιά του Αστέρα στην Superleague μας προσγείωσε απότομα.

 

2: Η εικόνα της ομάδας για 3 από τα 4 ημίχρονα που έπαιξε, στενοχώρησε τον κόσμο πιο πολύ από τις 2 ήττες.

 

3: Παίκτες με βαρύ όνομα οι οποίοι αποκτήθηκαν φέτος, δεν έχουν σηκώσει ακόμα την ομάδα στις πλάτες τους. Οι προσωπικότητες καλούνται να αντιδράσουν.

 

4: Υπάρχει άγχος και πίεση σε προπονητή και παίκτες. Τα πόδια είναι βαριά και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο χορτάρι.

 

5: Δε γίνεται να ξέχασαν όλοι τη μπάλα! Δε γνωρίσαμε φέτος ούτε τον Καλτσά, ούτε το Μπέρτο, ούτε τον Τσουκαλά, ούτε τον Τσιλιανίδη, ούτε αρκετούς οι οποίοι ήρθαν ή ήταν ήδη εδώ. Όλοι τους υπήρξαν ηγέτες, σκόρερ ή MVP στις ομάδες τους και όταν ήρθαν πανηγυρίζαμε!

 

6: Οι ίδιοι παίκτες, με τον ίδιο προπονητή, ήταν αυτοί που "πετούσαν φωτιές" στα φιλικά και κατάφερναν να παράγουν γκολ και καλό θέαμα! Μόλις 1 μήνα πριν!

 

7: Το υλικό της ομάδας είναι καλύτερο από πέρυσι και σίγουρα πιο ποιοτικό από πολλές χρονιές του παρελθόντος!

 

8: Κάποιοι μιλούν για έλλειψη 2ου στόπερ. Ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Κουρμπέλη πιθανότατα θα ξεκινούσαν βασικοί. Ο ένας τραυματίστηκε. Ο Σεφίλ χρειάζεται παιχνίδια, ο Ζουμά πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η άμυνα είναι συνολική προσπάθεια και όχι έργο μόνο των στόπερ.

 

9: Άλλοι εντοπίζουν ελλείψεις στη θέση του φορ. Ο Ιωαννίδης έχει κερδίσει δικαίως την εμπιστοσύνη του προπονητή με τα όργια που έκανε στα φιλικά. Ο Γκοντό δεν είναι έτοιμος. Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος και πολλοί ακόμα μέσοι σκοράρουν. Θα πρέπει να αρχίσουν να το κάνουν.

 

10: Ο προπονητής δεν είναι μαθητευόμενος μάγος, ούτε αλχημιστής! Έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες και σε διαφορετικούς πάγκους, έχοντας παράξει έργο.

 

11: Μια νίκη θα άλλαζε το κλίμα, θα έδινε αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Μια νίκη, ένα γκολ, μια στιγμή είναι ικανή να τα αλλάξει όλα!

 

12: Στενοχώρια υπάρχει για όλους, πιο πολύ όμως για τους Μπάκο-Καϋμενάκη. Έχουν "σπρώξει" πολλά χρήματα και φέτος και δε θα διστάσουν να το ξανακάνουν όταν χρειαστεί για να υπάρξει βελτίωση. Ονειρεύονται Ευρώπη, τίποτα λιγότερο. 

 

13: Κρίνονται όλοι, τα αποτελέσματα καθορίζουν ποιος αξίζει και ποιος όχι, όμως η απαξίωση όλων από τη 2η αγωνιστική, είναι γραφικότητα, έλλειψη ψυχραιμίας και ερασιτεχνισμός. Άρα δε θα πρέπει να αφορούν τον Αστέρα.

 

14: Ο κόσμος έχει δικαίωμα να είναι απαιτητικός γιατί έτσι τον έχει μάθει αυτή η ομάδα.

 

15: Η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή. Όχι υπομονή για πάντα, άρα αδράνεια. Υπομονή για όσο χρειάζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων