ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επίσκεψη της Χιμπέρνιαν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δεν κρατιούνται στη Χιμπέρνιαν για την αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ και επισκέφθηκαν το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πριν καν περάσουν το εμπόδιο της Ρούναβικ!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Σκωτσέζοι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και δείχνουν να μην είναι ευχαριστημένοι, με την μη εμπορική Ρούναβικ αλλά να περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ!

Τον ΑΣΤΕΡΑ που διαθέτει ήδη ευρωπαϊκή ιστορία, τον ΑΣΤΕΡΑ που έχει αγωνιστεί σε ομίλους του Europa League, τον ΑΣΤΕΡΑ φαντάζει κι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαν να έχουν οι Χιμπς.

Γι' αυτό λοιπόν, οι ασυγκράτητοι Σκωτσέζοι βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (11/07) στις εγκαταστάσεις του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να πάρουν μια δόσει από Τρίπολη.

Σε ανάλαφρο κλίμα, συζήτησαν με ανθρώπους του γηπέδου και μάλιστα φωτογραφήθηκαν στην αίθουσα Τύπου.



ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων