ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαρσέλο σε Ράμος: "Είσαι ο καλύτερος, βάλτο" (VIDEO)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ρεάλ την Πέμπτη (12/01) κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa del Rey κόντρα στην Σεββίλη, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ και να παίρνει το μαγικό χαρτάκι για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

 

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι φίλοι των Σεβιγιάνων έβαλαν στο στόχαστρο τον Σέργιο Ράμος, ειδικά όταν ο αμυντικός των Μαδριλένων ετοιμαζόταν να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. 

 

Από την άλλη ο συμπαίκτης του, Μαρσέλο την ώρα που ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπαιρνε τα βήματα από τα έντεκα μέτρα πήγε κοντά του παροτρύνοντας τον, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σέργιο, είσαι ο καλύτερος" κι αυτό την ώρα που όλο το γήπεδο γιούχαρε τον αμυντικό της Ρεάλ.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων