ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η βάση του Αστέρα, ο καιρός και η Ολυμπιάδα (PHOTOS)

Ο Αστέρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Λονδίνο και το a-s βρίσκεται ήδη εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα και τις πρώτες εντυπώσεις.

Κλασσικό Λονδρέζικο καιρό, δηλαδή συνδυασμό συννεφιάς, κρύου, βροχής και ήλιου, αναμένεται να βρει ο Αστέρας στην Αγγλία όπου και θα μεταβεί την Τετάρτη, παραμονή της αναμέτρησης με την Τότεναμ. Πρώτος σταθμός θα είναι το ξενοδοχείο από το οποίο και μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα του a-s.

 

Βρίσκεται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, ενώ ακριβώς απέναντι ξεχωρίζει επιβλητικό το στάδιο που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και τώρα γίνονται έργα ώστε να το χρησιμοποιήσει η ομάδα της Γουέστ Χαμ. Η Ολυμπιάδα άφησε στο πέρασμά της πολλές αναμνήσεις αλλά και το πνεύμα των αγώνων, καθώς κάδρα με αγωνίσματα κοσμούν τους χώρους του ξενοδοχείου.

 

To εμπορικό κέντρο του Westfield Stratford, ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 και βρίσκεται κοντά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στα ανατολικά της μητρόπολης, στο Ολυμπιακό πάρκο.

 

Περιλαμβάνει περισσότερα από 300 καταστήματα στα οποία πέρα από μεγάλη συλλογή σε ρούχα και παπούτσια, κάποιος μπορεί να βρει και είδη σπιτιού. Στο πολυκατάστημα, υπάρχουν περίπου 60 εστιατόρια με διεθνή κουζίνα αλλά και εγκαταστάσεις για τη διασκέδαση του επισκέπτη, όπως αίθουσες προβολών, ειδικοί χώροι για να μπόουλινγκ, αλλά και καζίνο.

 

Πέρα από αυτοκίνητο, στο Mall υπάρχει πρόσβαση και από μετρό. Για να μεταβείτε πρέπει να πάρετε τη γραμμή του μετρό Jubilee Line (γκρι γραμμή) και να σταματήσετε στο σταθμό Stratford.

 

Το κέντρο της πόλης βρίσκεται 20 λεπτά μακριά, ενώ ίδια είναι και η απόσταση από το White Hart Lane όπου και ο Αστέρας θα αγωνιστεί με τον ισχυρότερο αντίπαλο όλων των εποχών.  Με βάση το ξενοδοχείο στο ανατολικό Λονδίνο, οι Αρκάδες θα δώσουν τη σπουδαία μάχη κόντρα στην Τότεναμ με στόχο να αναγκάσουν και πάλι όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί με τον Astera Tripolis!

 

Ταξιδέψτε στην Αγγλία, περπατήστε στο εμπορικό κέντρο, μπείτε στα δωμάτια, πάρτε πρωινό και απολαύστε το Λονδίνο μέσα από τις φωτογραφίες του a-s.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων