ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

K17: Παραμένει αήττητη και μόνη πρώτη, 2-2 με Παναθηναϊκό

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ έμεινε αήττητη και στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 8η αγωνιστική και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Ανανιάδη στο 38' και στο 68' ενώ πριν ανοίξουν το σκορ οι Αρκάδες έχασαν και πέναλτι με τον Αντωνάκη.

Ο Τσιράκης αποβλήθηκε κι έτσι ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς με δύο τέρματα στο 86' και στις καθυστερήσεις, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στη φάση της αποβολής του Τσιράκη, ο Καραχάλιος απέκρουσε πέναλτι.

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ:

Καραχάλιος, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης (90' Καντέλης), Προύντζος, Κωστέας (80' Θεοδωρόπουλος), Ανανιάδης (86' Φραγκιαδάκης), Μπάτσι

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων