ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ15: Πλήρωσε την αστοχία του και ηττήθηκε από τον Πανιώνιο ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Αν κι έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Πανιώνιο η Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ, γνώρισε την ήττα από τους Νεοσμυρνιώτες με 3-0.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του Γρηγόρη Παναγιώταρου καθώς οι μικροί του Αστέρα παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με παιχνίδι κατοχής, βγάζοντας αρκετούς αυτοματισμούς και ομαδικές προσπάθειες στο χορτάρι φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα ευτύχησε να κάνει πράξη αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του αστέρα στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας το 1-0 στο 50'.

Γκολ που στοίχησε στους πιτσιρικάδες του αστέρα καθώς κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η ομάδα της Τρίπολης βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αλλά σε μια ολιγωρία της άμυνας ο Πανιώνιος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στην ομάδα της Τρίπολης.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Πανιωνίου βρίσκοντας χώρο στην άμυνα του αστέρα σημείωσαν και τρίτο γκολ κάνοντας το 3-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Ωστόσο, παρά την ήττα, θετικά σχόλια προκάλεσε η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2005 στην αρχική εντεκάδα του ΑΣΤΕΡΑ και η συμμετοχή συνολικά έξι στην αποστολή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων