ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα δάκρυα των "πρωταθλητών" της καρδιάς μας (VIDEO)

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό του Final 4 της Κ17 τα συναισθήματα στον αγωνιστικό χώρο έχουν δύο όψεις. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γίνονται ένα κουβάρι και πανηγυρίζουν, ενώ οι περισσότεροι παίκτες του Αστέρα ξεσπούν σε κλάματα. 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

Ο Τσιριγώτης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα ευστοχώντας στο 4ο πέναλτι στον τελικό του Final 4 της κατηγορίας Κ17… Οι παίκτες του Ολυμπιακού τρέχουν να αγκαλιάσουν τον συμπαίκτη τους και ξεκινούν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Αστέρα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφτασαν στον τελικό και έχασαν με αυτόν τον τρόπο το τρόπαιο του πρωταθλητή. Μετά την τελευταία εύστοχη εκτέλεση του παίκτη του Ολυμπιακού οι νεαροί παίκτες του Αστέρα δεν μπορούν να κρύψουν την θλίψη τους και ξεσπούν σε κλάματα, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας να προσπαθούν να τους παρηγορήσουν και να τους εμψυχώσουν.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την στιγμή που ο φυσικοθεραπευτής του Αστέρα προσπαθεί να εμψυχώσει τον νεαρό παίκτη της ομάδας του, Γιάννη Μπλάτσο που έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων