ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Aποθέωση για τα αστεράκια!

Δείτε μηνύματα φίλων του Αστέρα στο facebook και το instagram της ομάδας, μετά τον τελικό της Κ17 απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

Είναι από τις στιγμές που το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο. Από τους αγώνες που το χαμόγελο και το χειροκρότημα είναι δεδομένο για την προσπάθεια και το ήθος των παιδιών και όχι αν κέρδισαν το κύπελλο.

 

Η Κ17 του Αστέρα μπορεί λοιπόν να έχασε από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στα πέναλτι στον τελικό, ωστόσο οι κιτρινομπλέ φίλαθλοι αποθέωσαν τους έφηβους όπως τους άξιζε.

 

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια στο facebook και το instagram του Αστέρα στις αναρτήσεις μετά τον χαμένο τελικό. Δείτε ένα δείγμα από όσα γράφτηκαν:

 

"Συγχαρητήρια στους παικταράδες του ΑΣΤΕΡΑ. Αυτοί είναι οι νικητές."

"Μακάρι του χρόνου να είναι στον τελικό του κυπέλλου με την ομάδα των ανδρών"

"Δεν πειράζει αστεράκια !!!!"

Μπράβο παιδιά είσαστε υπέροχοι!!!!!

"Βάλτε τους στην μεγάλη ομάδα.Αυτό κάνει ο ΑJAX στην Ολλανδία. Παίζει τελικό Europa με τρεις 17χρονους..."

"Oι καλύτεροι με διαφορά. Συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες.!"

"ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ Η ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΤΟ.Α Σ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων