ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έλαμψε το άστρο του και καθάρισε νωρίς!

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών και έφυγε από τα Χανιά με μια τεράστια νίκη (3-0)!

 

Με το... καλημέρα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ, έδειξε το πόσο πολύ ήθελε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά και πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς με τους Γκοντό, Πασαλίδη και Μπούτνικ (αυτογκόλ) να πετυχαίνουν τα γκολ.

Ανέβηκαν στους 12 βαθμούς οι Αρκάδες, παρέμειναν στον πάτο τη της βαθμολογίας οι Κρητικοί.

Ετσι ξεκίνησαν

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα με τους Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιαννούλη, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη και Ίγκορ στην άμυνα.

Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν το δίδυμο στα χαφ κι οι Καλτσάς, Τσιλιανίδης ήταν στα άκρα της επίθεσης με τον Γκοντό να βρίσκεται πίσω από τον Τόνσο.

Για τον Πλατανιά, ο Ρόκα, σε σύστημα 4-3-3 ξεκίνησε με τους Κοκκαλά στο τέρμα και τους Σκαρντοβέλι, Στάμου, Ντικαμονά και Στάθη στην άμυνα. Πατράλης, Αγγελόπουλος και Δημούτσος ήταν στην τριάδα των χαφμε τους Ενσικουλοού και Κοροβέση να είναι στα φτερά του Μπούτνικ.

Το ματς

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε πολύ ζεστός στο ματς, παρά τη διάθεση των γηπεδούχων να πιέσουν ψηλά. Μόλις στο 11' μάλιστα κατάφερε και άνοιξε το σκορ με τον Γκοντό να "σπάει" την μπάλα στον Τόνσο, ο Αργνετινός του την γύρισε κι ο Ιβοριανός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να παίζουν σε ψηλό τέμπο. Στο 18'ο Τσιλιανίδης σούταρε στην κίνηση μετά το λάθος διώξιμο του Ντικαμονά με τον Κοκκαλά να αγκαλιάζει την μπάλα.

Τα λεπτά περνούσαν κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν... φωτιά στην κόντρα, ενώ ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο 28' ο Γκοντό κατάφερε να χάσει το άχαστο μιας και στη σέντρα του Καλτσά, έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

Ό,τι δεν έγινε με τον Γκοντό θα μπορούσε να έχει συμβεί στο 40' με τον Ιγκλέσιας να παίρνει την κεφαλιά στο κόρνερ του Τόνσο, αλλά ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ.

Πριν βγει το ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε το 2-0 με τον Πασαλίδη να πιάνει την κεφαλιά μόνος του μέσα από τη μεγάλη περιοχή στην εκτέλεση φάουλ του Καλτσά. 

Και... κερασάκι στην τούρτα

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς προσπάθησε να δηλώσει «παρών» στο ματς. Ο Δημούτσος πήρε την κεφάλια από τη σέντρα του Στάθη αλλά ο ΑθανασιάδηΣ ήταν εκεί για να μπλοκάρει την μπάλα. 

Στο 49’ ο Ενσουκουλού πλάσαρε πάνω στον Αθανασιάδη και στη συνέχεια της φάσης ο Ντεβέσα είδε την μπάλα να του στρώνεται αλλά το σουτ του δεν είχε στόχο. 

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά και να μπει στο ματς.

Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν στο 71' ο Τόνσο εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μανιάς έκανε το 3-0 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 83' με τον Ντεβέσα να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στις καθυστερήσεις, ο Μανιάς είχε την ευκαιρία να κάνει το 4-0 αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ετσι, οι κιτρινομπλέ πήραν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46' Ντεβέσα), Πατράλης, Δημούτσος (81' Στανισάβλιεβιτς),  Ενσικουλού (73' Γκρζελτσακ), Κοροβέσης, Μπούτνικ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82' Τσουκαλάς), Τόνσο (89' Σελίν), Τσιλιανίδης, Γκοντό (69' Μανιάς)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων