ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αήττητος ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Με 6 νίκες σε ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις έρχεται στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (06/10, 20:30, Radio Arcadia 93.8) ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΤΕΡΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι επικράτησαν του Παναιτωλικού σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος με 1-0 κι έθεσαν τις βάσεις για την  πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Χρυσός σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκε o Φεντερίκο Μακέντα στο 84ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη. 

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό, αλλά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Στάικου.

Ετσι λοίπον, ο Παναθηναϊκός, που θα έχει και τη συμπαράσταση των φίλων του στο ματς του Σαββάτου, έρχεται στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΤΕΡΑ έχοντας το 6/6 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Θυμίζουμε, ότι ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έργκους Κάτσε λόγω τραυματισμού.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων