ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μήπως είναι λύση ένα Πρωτάθλημα με 12;

Οχι, δεν μιλάμε απλά για μείωση των ομάδων. Μιλάμε για να φύγουν αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, αυτοί που με το έτσι θέλω καταστρέφουν το πρωτάθλημα και παίρνουν στο λαιμό τους κι αυτούς που δεν φταίνε.

 

Μπαρτσελόνα Τσέλσι

Και φυσικά έχουν όνομα. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι μεγάλοι... Αυτοί με τα πολλά πρωταθλήματα, αυτοί με τα πολλά Κύπελλα, αυτοί με την μεγάλη ιστορία που κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ. 

Το πρωτάθλημα δεν είναι όμως μόνο οι μεγάλοι. Είναι η σούπερ χρονιά του Ατρόμητου, η έξοδος του ΑΣΤΕΡΑ στην Ευρώπη, είναι επιστροφή του "Ιστορικού" στο UEFA, είναι το να διεκδικεί η Λάρισα το Κύπελλο.

Ομάδες χωρίς εκατομμύρια οπαδούς, με μικρότερες τροπαιοθήκες αλλά ομάδες που δίνουν χαρά και ζωή στις Πόλεις ή τις συνοικίες τους.

Γιατί η Τρίπολη είναι στο πόδι όταν παίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ, γιατί η Πλατεία ζει ξανά, γιατί το γήπεδο του Περιστερίου γέμισε με κόσμο χάρη στο εξαιρετικό ποδόσφαιρο του Ατρόμητου.

Και όλες οι άλλες ομάδες. Η νεοφώτιστη Λαμία, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός. Οι επαρχιώτες πάνε στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να διασκεδάσουν. Χωρίς επεισόδια.

Γιατί, τα επεισόδια δεν τα βλέπουμε ούτε στο "Κολοκοτρώνης", ούτε στα "Πηγάδια", ούτε στην Νέα Σμύρνη, ούτε στο Περιστέρι.

Παραμόνο σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και Λεωφόρο!

Γιατί λοιπόν οι 12 να υποφέρουν επειδή οι "μεγάλοι" μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με κάθε λογής άλλη δραστηριότητα. Από δικαστικές υποθέσεις μέχρι... paintball;

Αφήστε μας να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι και όχι αυτό το κατάντημα. 

Δημιουργήστε ένα δικό σας πρωτάθλημα αν δεν μπορείτε να εναρμονιστείτε με τους κανόνες. Κάντε ότι θέλετε, αρκεί να αφήσετε ήσυχους τους αγνούς. 

Και αν το Modern Football είναι αυτό που μας "χαρίσατε" και φέτος, τότε οι μικροί είναι αυτοί που είναι πραγματικά Against Modern Football!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων