ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πόσο χαζοί είναι οι Ισπανοί;

Η Χετάφε νίκησε με 3-0 την Ουέσκα και προκρίθηκε στον τελικό των playoffs ανόδου (περιμένει μία εκ των Τενερίφης και Κάντιθ) από τη δεύτερη στην πρώτη ισπανική κατηγορία. 

 

 

Μιλάμε για μια ομάδα που έπεσε πέρυσι από την Primera στη Segunda. Μια ομάδα που εδράζεται σε προάστια της ισπανικής πρωτεύουσας (Μαδρίτη).

 

Μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα πιστό και μεγάλο κοινό. Με ένα γήπεδο που δεν το λες και καινούριο.

 

Όπως και να 'χει, όμως, το "Κολισέουμε Αλφόσνο Πέρεθ" γέμισε το Σάββατο το βράδυ.

 

 

Όχι για να δει τελικό Champions League ή ματς La Liga, αλλά ημιτελικό playoffs ανόδου. Έτσι η στήριξη εκφράζεται έμπρακτα.

 

Στην Ελλάδα, η στήριξη είναι μόνο στα λόγια. Αν ο Αστέρας, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός έδινε το ίδιο ματς θα είχαμε ανάλογη προσέλευση;

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Φανταζόμαστε όλοι πως όχι. Αντίθετα, θα έπεφτε "κράξιμο" για τον κακό σχεδιασμό της ομάδας. Κράξιμο που επίσης όλοι φανταζόμαστε ότι δεν θα είχε και κομψή μορφή.

 

Για τη διοίκηση που δεν έκανε μεταγραφές - εκεί ζητάμε πάντα και παντού γιατί κάθε φίλαθλος (νομίζει πως) έχει και το "πορτοφόλι" της ομάδας - για τους παίκτες που κάθονται πάνω στα συμβόλαιά τους - γιατί κάθε φίλαθλος ξέρει την ίδια ή και περισσότερη μπάλα από αυτόν που παίζει - κι άλλα διάφορα. 

 

Ο Αστέρας δεν τα πήγε καλά την τρέχουσα σεζόν. Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δεν βοήθησε κιόλας να λέμε την αλήθεια. 

 

Βέβαια κι όταν ερχόταν η Τότεναμ (η ομάδα που διεκδικεί την Premier League), η Σάλκε, η Μπεσίκτας, μάλλον θεωρούσαν δεδομένο ότι θα έρχονται κάθε χρόνο.

 

Και μετά λέμε γιατί οι παίκτες (και οι οικογένειες αυτών) δεν έρχονται Ελλάδα...

 

Και τώρα, με τέτοιες εικόνες που μέσω Ίντερνετ μπορεί να δει ο καθένας, πείτε μου πως ο Αστέρας και ο κάθε "Αστέρας" της Ελλάδας θα συναγωνιστεί αυτές της ομάδας (προσέξτε, της Β' Ισπανία) και θα "ψήσει" όσους παίζουν εκεί μα έρθουν να αγωνιστούν μπροστά σε 1500 άτομα;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων