ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο Champions League και στη βαθμολογία των ομάδων

Επισημοποιήθηκαν από την UEFA οι αλλαγές στο Champions League που θα ισχύσουν από τη σεζόν 2018/19 αλλά και στη βαθμολογία των συλλόγων.

 

Σύμφωνα με αυτές, οι τέσσερις πρώτες ομάδες των τεσσάρων κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης περνούν απευθείας στους ομίλους. Αυτή τη στιγμή είναι οι Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία. Επιπλέον, η ομάδα που θα κατακτά το Europa League θα εξασφαλίζει αυτόματα θέση στους ομίλους και δεν θα παίζει στα playoffs 

 

Όσον αφορά τη βαθμολογία κάθε ομάδας, οι σύλλογοι πλέον θα εξαρτώνται από τη δική τους συγκομιδή και δεν θα συνυπολογίζεται αυτή της χώρας εκτός και αν αυτή είναι μικρότερη από το 20%. Επίσης στη βαθμολογία θα υπολογίζονται και ιστορικά επιτεύγματα κάθε ομάδας, όπως κατακτήσεις Champions League και Europa League.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων