ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Μόνο νίκη με τον Ερμή Λαγκαδά"

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των παικτών του Αρκαδικού, ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον Ερμή Λαγκαδά.

Aναλυτικά:
"Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (17.00) πρωταθλήματος με τον Ερμή Λαγκαδά, τονίζοντας πώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι όλοι σκληροί, παθιασμένοι και πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 32χρονου τεχνικού του Αρκαδικού έχουν ως εξής: «Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Ερμή Λαγκαδά, μία ομάδα αξιόμαχη που καίγεται για βαθμούς. Από την πλευρά μας όμως, προερχόμαστε από δύο ήττες και στο μυαλό των παιδιών δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν της νίκης. Απαιτείται να είμαστε σκληροί, παθιασμένοι και απόλυτα πιστοί στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων