ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαλτής στον Arcadia93.8 : " H ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες παραμένει o βασικός μας στόχος"

Στην εκπομπή Arcadia Sports Show φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ των Δρομέων, Σωτήρης Σαλτής ο οποίος μίλησε με τον Χρήστο Καρνέζη για τη νέα σεζόν της ομάδας.

Σωτήρη καλησπέρα, έχετε επιστρέψει εδω και λίγο καιρό στις προπονήσεις, πως είναι η νέα κατάσταση;

" Καλησπέρα σας, πράγματι έχουμε επιστρέψει εδώ και ένα μήνα στις προπονήσεις, είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα αθλήματα. Τηρούμε όλα τα μέτρα, αποστάσεις, άτομα με βάση τα τετραγωνικά του γηπέδου, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων."

Ας μιλήσουμε λίγο για τους ομίλους, εσείς θα βρίσκεστε στον πρώτο όμιλο και είναι πιο ευνοϊκός από άλλους για τις μετακινήσεις.

" Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, δεν είναι και τόσο εύκολο να πας δυο φορές στην Κρήτη, αλλά από το να ταξιδέψεις σε Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη κλπ είναι καλύτερος ο όμιλος που βρισκόμαστε."

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει;

" Ναι, αρχίσαμε να σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά μας. Προπονητές παραμένουν οι Μπαλής και Αλικάκος ενώ και οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν, την επόμενη εβδομάδα θα βγάλουμε μια ανακοίνωση όπου θα γίνουν γνωστά όλα."

Πώς βιώσατε την εμπειρία της Γ΄εθνικής;

" Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια εμπειρία φανταστική κυρίως για τους παίκτες μας. Να βλέπεις τον Φώτση και το Γιαννούλη από κοντα σου προκαλεί δέος."

Είδατε γήπεδα καλύτερα από το ΔΑΚ της Τρίπολης στο ταξίδι αυτό; Χρειάζεται ένα δεύτερο κλειστό η πόλη;

" Είχαμε την τύχη να αγωνιστούμε σε καλύτερα γήπεδα ομάδων με υψηλούς στόχους όμως παίξαμε και σε χειρότερα. Το γήπεδο της Τρίπολης σα γήπεδο είναι εξαιρετικό, όμως ένα ακόμη γήπεδο έστω ως προπονητήριο το χρειάζεται η πόλη μας."

Στόχος παραμένει η ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες;

" Είναι το βασικό μας μέλημα, η φιλοσοφία του συλλόγου είναι αυτή. Έπαιξαν και πέρσι πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Εμείς είμαστε το σκαλοπάτι για όποιον μπορεί να πάει πιο ψηλά και είναι χαρά μας αυτό."

Για παράδειγμα ο νεαρός Χατζόπουλος ο οποίος είναι μόλις 16 ετών.

" Ο Στέλιος είναι δικό μας παιδί, παίζει μυαλομένα και θέλουμε να έχουμε ανάλογη παραγωγή ταλέντων."

Ο σύλλογος δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν που θέλει να φύγει ή να κάνει το βήμα παραπάνω και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

" Τα παιδιά εμείς τα αγαπάμε και δε θέλουμε ούτε να τσακωνόμαστε μαζί τους, ούτε τίποτα. Είμαστε μαζί τους, χαιρόμαστε αν μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω ενώ παράλληλα τους τονίζουμε τη σημασία της εκπαίδευσης και θέλω εκ μέρους του συλλόγου να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά μας που δίνουν πανελλήνιες."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων