ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Θα σωθούμε... εύκολα"!

Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απο τους κορυφαίους. Ο Γιώργος Αρώνης μίλησε στην κάμερα του arcadia-sports για το σπουδαίο διπλό στην Καλαμάτα, για την φυσική του θέση, για τον Παναργειακό, ενώ προέβλεψε... εύκολη παραμονή στην Γ' Εθνική, για τους "πράσινους".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην web tv του a-s:

"Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά θα πω πως ήταν εντός πλάνων. Eίχαμε προετοιμαστεί καλά, όλη την εβδομάδα κάναμε καλές προπονησεις και ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Τις προηγούμενες εβδομάδες αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά ειναι μια νέα αρχή αυτό το έτος και θα φέρει πολλά καλά για τον Παναρκαδικό. Εγώ παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου. Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, αλλά ότι μου πει ο κόουτς, αυτό και θα κάνω. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι σημαντικό, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε πλέον, κάθε αντίπαλο στα μάτια. Θα σωθεί εύκολα ο Παναρκαδικός".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων