ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος για τα 92 χρόνια του Αστέρα: "Η ομάδα μεγαλώνει σε πολλά επίπεδα, θα συνεχίσουμε έτσι"

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε 92 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το μήνυμά του για την ιστορική μέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, με δήλωσή του ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στους Αρκάδες που συμπληρώνουν 92 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου για τα 92 χρόνια του Αστέρα: 

"Σήμερα η ομάδα μας συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής. Σήμερα γιορτάζει η τεράστια οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης.

Ο σύλλογος που γεννήθηκε από την αθλητική παιδεία και το μεράκι των ιδρυτών και έφτασε τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση δύο μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως ο κ. Δημήτρης Μπάκος και ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης, να μεγαλουργήσει, συμμετέχοντας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο Αστέρας Τρίπολης τις τελευταίες δύο δεκαετίες ζει με ασφάλεια και συνέπεια υπό τη σκέπη αυτών των δύο ανθρώπων και ασφαλώς συνεχίζει να εξελίσσεται εμπνευσμένος πάντα από το όραμά τους για την ομάδα και συνολικά την Αρκαδία.

Ο σύλλογός μας δεν μεγαλώνει απλώς και μόνο σε χρόνια. Μεγαλώνει καθημερινά σε πολλά επίπεδα, ακολουθώντας έναν μοναδικό δρόμο αξιών και αθλητικών αρχών. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη υπόσχεσή μας. Θα συνεχίσουμε έτσι καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση του Αστέρα μας.

Με οδηγό το σύνθημά μας: "Κοιτάμε ψηλά ακολουθώντας το δικό μας δρόμο".Ο Αστέρας ιδρύθηκε μία ημέρα μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, της Ελληνικής Επανάστασης που ξεκίνησε από εδώ, από τα μέρη του.Υποδηλώνοντας στην πραγματικότητα τις συναισθηματικές και ιστορικές σχέσεις του συλλόγου μας με τον Ελληνισμό!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ!".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων