ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιτυχιες για τον Ποδηλατικο Όμιλο Τριπολης στο Πανελληνιο πρωταθλημα ποδηλασιας πιστας

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος προετοιμασίας, σκληρών προπονήσεων, λεπτομερούς προγραμματισμού και υψηλών στόχων έκλεισε με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, με τα παιδιά του ΠΟΤ να μας βγάζουν ξανά ασπροπρόσωπους, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση επιτυχιών του συλλόγου στα αγωνίσματα της πίστας.

,
Arcadia Sports

2η Ποδηλατικη Περιηγηση Φαλαισιας

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Φ.Α.) , οι πολιτιστικοί σύλλογοι Λεονταριτών Αθηνών και Λεονταρίου και ο Παναθλητικός Όμιλος Τριπόλεως θα συνδιοργανώσουν την 2η  Ποδηλατική Περιήγηση στα χωριά της Φαλαισίας το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00. Η φετινή διαδρομή είναι Λεοντάρι – Πετρίνα - Σουλάρι – Λεοντάρι.

,
Αrcadia Sports

Εθελοντες αναζητα η ΑΛΜΑ Τριπολης για την αναβαση Δημητσανας-Ζυγοβιστιου

Ανακοίνωση, με την οποία πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον αγώνα Ανάβασης Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου ως εθελοντές, εξέδωσε η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης.

,
arcadiasports

Ξεκινησαν οι εγγραφες στην ΑΛΜΑ Τριπολης

Μέσω ανακοίνωσης η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης, γνωστοποίησε πως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνονται οι εγγραφές των νέων μελών.

,
Arcadia Sports

Ροη Ειδησεων