ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δυο πρωτιες ο Διονυσοπουλος του ομιλου τενις της ΑΕΚ Τριπολης στη Μεσσηνη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για την διπλή πρωτιά που κατέλαβε στο πρόσφατο τουρνουά επιπέδων της Μεσσήνης.

,
Arcadia Sports

ΑΛΜΑ Μεγαλοπολης: "Ανακοινωσεις στη σωστη κατευθυνση"

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα σχετικά με την πίστα μοτοκρός της Μεγαλόπολης, η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης ενημερώνει τα εξής:

,
Arcadia Sports

Ο Φαρφαρας στον Arcadia93.8 για τον τελευταιο αγωνα της σεζον

Ο Βασίλης Φαρφαράς, προπονητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής, που κλείνει την φετινή σεζόν και είναι επίσημος ενταγμένος στο πρόγραμμα της ΕΟΠ.

,
Αrcadia Sports

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : "Χρυσο και χαλκινο μεταλλιο στο πανελληνιο πρωταθλημα για το τμημα της επιτραπεζιας αντισφαιρισης"

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος  καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

,
Arcadia Sports

Τρεχοντας στο Καστρο του Ναυπλιου– Nafplio Castle Run

Η Οργανωτική  Επιτροπή Παρουσιάζει το Έντυπο Προβολής της διοργάνωσης το οποίο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των αγωνιστικών αλλά και των άλλων Παράλληλων Εκδηλώσεων. 

,
Arcadia Sports

Ροη Ειδησεων