ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τους... γνωρίσαμε καλύτερα και συνεχίζουμε! (Part 2)

Το ταξίδι του "To Know Us Better" συνεχίζεται παρουσιάζοντας επιχειρήσεις με ιδιοκτήτες που αγαπούν αυτό που κάνουν. Συγκεντρώσαμε και δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος του Best Of, με τις αναρτήσεις του πρώτου αρκαδικού advertorial!

 

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλεια, είναι αναγκαίο να αισθανόμαστε ότι κάποιος μπορεί να μας προστατεύσει. Όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Έχω να σας πω, ότι στην Τρίπολη, υπάρχει ένας φύλακας… Άγγελος, που μπορεί να αναλάβει την προστασία του χώρου σας από τυχόν παραβιάσεις και ακούει στο όνομα Άγγελος Μελισσινός!

 

 

Ακόμα βλέπω στον ύπνο μου τα σκυλιά του "Melissinos Security" να πηδάν σε οροφές, και να μου δείχνουν τα σαγόνια τους… Δε θα πω τίποτα άλλο, μόνο αυτό.

 

 

Ο έλεγχος είναι η διαδικασία με την οποία εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας, τις διορθώνουμε και βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας... Για τους μαθητές υπάρχουν τα διαγωνίσματα. Για τους ασθενείς, ο ιατρός. Για το αυτοκίνητό σας, υπάρχει το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αρσένης.  

 

Με τον Τάσο Αρσένη, τσεκάραμε τα οχήματα, προβήκαμε  σε έλεγχο καυσαερίων των οχημάτων και ανακάλυψα και την by far δυσκολότερη φράση, που ακούει στο όνομα: "κατοπευτικός λάκκος"… Εμπειρίες μοναδικές!

 

 

Έχει γραφτεί, ότι το στυλ είναι ο τρόπος να δηλώνεις το ποιος είσαι, χωρίς να χρειαστεί να πεις κουβέντα. Το ντύσιμο είναι ο βασικός κορμός αυτού του συνδυασμού πραγμάτων που ονομάζουμε στυλ. Στην Τρίπολη, το ανδρικό και παιδικό ντύσιμο, έχει τη… δική του ιστορία, στο "INTRO (Storia Di Moda)"!

 

 

 

Γνωρίσαμε στιγμές κομψότητας, αναλύσαμε με τον Γιάννη Μπουρτσουκλή τις τάσεις για το καλοκαίρι και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε μία εμφάνιση και φυσικά τα must have για ένα ολοκληρωμένο σύνολο!

 

 

Κάπου εκεί που η κοιλίτσα του χειμώνα συναντά τα άγχη της παραλίας, η λέξη "γυμναστήριο", έρχεται σαν από μηχανής θεός, να σώσει την κατάσταση. Αλτήρες, μπάρες, χορός, μηχανήματα, συνθέτουν τη σκηνή εγκλήματος… με θύματα τα περιττά κιλά! Εμείς, τεστάραμε την αντοχή μας, με μία επίσκεψη (και πολύ ιδρώτα) στο "Top Gym"!

 

 

 

Η Φύλλια  Μπακοπούλου, μας έβαλε να γυμναστούμε αλλά εγώ είμαι παιδί φαγανό και δεν αντιστάθηκα στον πιτόγυρο! Ήταν θυμάμαι, μια εμπειρία που με μύησε στους κοιλιακούς. Μιλάω για εκείνους, που σχηματίσαμε από τα γέλια…

 

Η ιστορία των ανθρώπων, για πολλούς, ξεκινάει σε έναν κήπο: στον Κήπο της Εδέμ. Πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια μετά, ο κήπος συνεχίζει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη ζωή του ανθρώπου. Για να φτιάξετε το δικό σας κήπο, τον μπαχτσέ σας ή για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα, υπάρχει ο… Παράδεισος του επίδοξου καλλιεργητή . Το "Κήπος + Ιδέα"!

 

 

Από το θέμα αυτό και τη συζήτηση με τον Δημήτρη Καραχάλιο, αποκόμισα πολύ χρηστικές πληροφορίες για το πώς να μεγαλώσω γερά – γερά φυτά… Α και πήρα και λίγο χρώμα στα μπρατσάκια, από τη σκληρή δουλειά στο κούρεμα του γκαζόν και τις υπόλοιπες εργασίες που έκανα!

 

 

Ευχάριστες ή δυσάρεστες (λέμε τώρα), αυτές ήταν οι αναρτήσεις για το 2ο Best Of του "To Know Us Better"! Το advertorial που  αγαπήθηκε σαν αμαρτία, συνεχίζει το ταξίδι του, κι εξακολουθεί να δίνει άλλον αέρα στην παρουσίαση των επιχειρήσεων στην Αρκαδία! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων