ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Διατηρείται γενικά καλός ο καιρός μέχρι την ημέρα των εκλογών.

 

Όπως αναφέρει στο Real.gr ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, κανένα πρόβλημα δε θα δημιουργήσει ο καιρός σε όσους ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες, μέχρι την Κυριακή, είτε για τα νησιά είτε για το εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς έως μέτριοι. Στο Αιγαίο σήμερα Παρασκευή, για λίγο στις Κυκλάδες θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ για να εξασθενήσουν όμως βαθμιαία τις επόμενες ημέρες.


Πιο αναλυτικά σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ, στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά το μεσημέρι στις Κυκλάδες 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία στα βόρεια το μεσημέρι θα φτάσει τους 28-32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33-34 βαθμούς, στα νησιά τους 28-31 βαθμούς.


Ηλιοφάνεια προβλέπεται στην Αττική με το θερμόμετρο από τους 20 έως τους 33 βαθμούς. Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο από 18 έως 31 βαθμούς.


Το Σάββατο αναμένεται ηλιόλουστος καιρός με αμετάβλητη τη θερμοκρασία.


Την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, ο καιρός τις περισσότερες ώρες θα και στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας θα είναι καλός. Το μεσημέρι σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, με τον υδράργυρο να φτάνει και πάλι στα επίπεδα των 30 βαθμών.


Όμως από το βράδυ της Κυριακής, αναμένεται μεταβολή του καιρού. Από τη νύχτα προς τη Δευτέρα αναμένονται στα βορειοδυτικά, (βόρειο Ιόνιο, Ήπειρος, δυτική Μακεδονία) βροχές και καταιγίδες.


ΠΗΓΗ:real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων