ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα ψηφίσουν ΝΑΙ" (VIDEO)

"Για τους πολίτες της Πελοποννήσου δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη απάντηση στο δημοψήφισμα παρά μόνο το ναι", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

 

 

Σε συνέντευξη Τύπου που ο κ.Τατούλης σχολίασε τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η χώρα περνά μια από τις κρισιμότερες στιγμές της νέας ιστορίας της. Το πολιτικό διακύβευμα δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και το να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Η παραμονή μας εξάλλου θα πρέπει να είναι και η μοναδική κοινή αποδεκτή εθνική γραμμή ανεξαρτήτου κόμματος", ενώ πρόσθεσε: "Η κυβέρνηση πήρε μια πρωτοβουλία και πρότεινε δημοψήφισμα. Οι όροι όμως αυτού του δημοψηφίσματος δεν είναι καθαροί. Το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρο. Οι πολιτικοί δεν παίρνουν αποφάσεις, όπως όφειλαν να κάνουν, παρά μεταφέρουν το βάρος στις πλάτες των πολιτών. Για τους πολίτες της Πελοποννήσου δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη απάντηση στο δημοψήφισμα παρά μόνο το ναι".

 

Στην συνέχεια ξεκαθαρίζοντας την στάση της αιρετής Περιφέρειας απέναντι στα σενάρια περί εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε: "Μετατρέψαμε την Περιφέρεια σε μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς,. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει χαράξει τον δικό της δρόμο με προοπτική μόνο στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό", υπογραμμίζοντας παράλληλα πως "οι πολίτες της Πελοποννήσου θα απαντήσουν στους σκοτεινούς κύκλους. Εδώ δεν αστειευόμαστε και δεν παίζουμε με το μέλλον των επόμενων γενιών και αυτό το μήνυμα θα στείλουν και οι Πελοποννήσιοι πολίτες".

 

Κλείνοντας ανέφερε: "Η χώρα μας οδηγήθηκε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα από επιπόλαιες και επικίνδυνες πολιτικές. Δεν λέμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν. Απλά ξεκαθαρίζουμε το πολιτικό διακύβευμα".

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων