ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κολοσσιαία Μαθήματα επιβίωσης..

Δεν είναι είδηση πια να λέω ότι κάθε παιχνίδι στην Α1 για τον Αρκαδικό είναι και μια καινούργια εμπειρία, μια νέα πρόκληση.

Απέναντι σε ομάδες που πολύ σπάνια στο παρελθόν έχει συναντήσει, καλείται να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, να είναι συγκεντρωμένος και σε πολλές περιπτώσεις να βρίσκει το αντίδοτο  στις δύσκολες καταστάσεις που παρουσιάζονται, και αν δε το βρίσκει, να βρίσκει το φάρμακο στις πληγές  του, αν θέλετε, όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, έτσι ώστε να συνεχίζει τον δύσκολο δρόμο του!

 

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι ότι ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται, όσο και αν κάποιοι έξω από αυτήν δε το πιστεύουν. Ξέρει πολύ καλά ποια παιχνίδια πρέπει να πάρει πάση θυσία, ξέρει  από ποια παιχνίδια  μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, και ξέρει φυσικά ποια είναι τα παιχνίδια που απλά θα απολαύσει με ομάδες άλλου επιπέδου όπως της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό ,στην Τρίπολη!

 

Έτσι και στη Ρόδο, ο Κολοσσός ήταν όνομα και πράγμα, ειδικά στην πρώτη περίοδο που τελείωσε με σκορ  23-7. Το επίπεδο και η εμπειρία της γηπεδούχου είναι τέτοια  τόσα χρόνια που ξέρει να διαχειρίζεται σκορ-χρόνο-αντίπαλο, ειδικά στο γήπεδο της... Έτσι  μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα δεν ήταν δύσκολο να κρατήσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος, παρόλο που  ο Αρκαδικός έδειξε σημεία αντίδρασης που όμως δεν φτάνουν  σε αυτό το επίπεδο..

 

Ο Κολοσσός έδειξε το δρόμο στην ομάδα μας. Έδειξε πως πρέπει να μπαίνει από το πρώτο λεπτό, με απόλυτη συγκέντρωση, με αμυντική συνοχή, καλές αποστάσεις μεταξύ των παιχτών και φυσικά, ευστοχία… Είμαστε η χειρότερη ομάδα  στην Α1 σε αυτόν τον τομέα, αλλά εγώ προσωπικά επειδή με τον Καββαδά τώρα πια που θα απασχολεί και 2 παίχτες μέσα στη ρακέτα, θα έχουμε πιο ελεύθερα και καλύτερα σουτ, θεωρώ ότι αυτό που τώρα μοιάζει "αχίλλειος" πτέρνα θα μεταμορφωθεί σε όπλο για την ομάδα μας, ειδικά από το μεθεπόμενο παιχνίδι στη Πάτρα και μετά που επιτέλους μπαίνουμε σε πρόγραμμα και αγώνες με ομάδες που μπορούμε να κερδίσουμε!

 

Τώρα, ας σταματήσουμε  όλοι μας τις αρνητικές σκέψεις για λίγες μέρες, και ας σκεφτούμε  τι έχει καταφέρει η ομάδας μας, καθώς την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου έρχεται στη Τρίπολη η πιο επιτυχημένη ομάδα της 20ετιας στην Ευρώπη, με 6 Ευρωπαϊκά παρακαλώ. Ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, ο  Διαμαντίδης αντίπαλος του Αρκαδικού, ο κόσμος της Τρίπολης με τα μυαλά στα κάγκελα έτοιμος να αποθεώσει και τις 2 ομάδες!!!!!. Ευχαριστώ θεέ μου που θα ζήσω και αυτό στην πόλη μου! !

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων