ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ημερολόγιο του 2022 παρουσίασε ο Παναρκαδικός (pics)

Ο Παναρκαδικός παρουσίασε το συλλεκτικό ημερολόγιο του για το 2022. Επίσης δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις για μεταγραφές!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 Ο Παναρκαδικός το 2022 κλείνει 95 ολόκληρα χρόνια ζωής. Το "γιορτάζει" με ένα συλλεκτικό ημερολόγιο γεμάτο με σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Θα κυκλοφορήσουν 1.000 αντίτυπα που θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Στη παρουσίαση μίλησαν, ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, ο  team manager Κώστας Λάγαρης και οι Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Σίδερης που ανέλαβαν την έκδοση του συλλεκτικού ημερολογίου.

Τέλος ο team manger, Κώστας Λάγαρης σε ερωτήσεις που έγιναν απάντησε ότι κανένας παίκτης δεν φύγει και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κατά 90% ο Παναρκαδικός έχει καταφέρει τον στόχο του, να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις, με τον team manager της ομάδας στο περιθώριο της παρουσίασης να ανακοινώνει ότι είναι κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων