ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Στόχος μας η είσοδος στα Play Off"

O Χουάν Μουνάφο παραχώρησε δηλώσεις στο "Κανάλι Ένα" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ματς με τον Άρη και στον στόχο του ΑΣΤΕΡΑ.

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού:

Για τη νίκη επί του Άρη: " O Αστέρας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ειδικά στην Τρίπολη είναι πολύ δυνατός και καταφέραμε να κερδίσαμε τον Άρη, που είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο. Bγάλαμε τσαμπουκά και με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε την νίκη".

Για το ερχόμενο ματς με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας: "Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πάντα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε προσεχτικοί, για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο στόχος μας είναι η εξάδα στο πρωτάθλημα".

Για τον στόχο του ΑΣΤΕΡΑ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ελλάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κάθε χρόνο και εφέτος στόχος μας είναι η είσοδος στα Play Off".

 

Για την μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του: "Εμείς που μιλάμε μεταξύ μας, οι παίκτες,  βλέπουμε οτι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ σκληρή ομάδα, δυνατή και πλήρη σε όλες τις γραμμές και είναι δύσκολο να την κοντράρεις".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων