ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παράσχος: "Όταν παίζεις με τον ΑΣΤΕΡΑ είσαι ικανοποιημένος με τον βαθμό"

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΑΣΤΕΡΑ και επισήμανε ότι κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "μπαρουτοκαπνισμένου" τεχνικού:

Για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ: "Ικανοποιημένος απόλυτα δεν είμαι, κάναμε καλή εμφάνιση και έγινε καλό παιχνίδι με όμορφο ρυθμό. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και φτάσαμε στο βαθμό της ισοπαλίας που όταν παίζεις με τον Αστέρα που είναι καλή ομάδα, σε αφήνει ικανοποιημένο". 

Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα:  "Είναι και θέμα τύχης, όμως από τη στιγμή που κάνουμε τις ευκαιρίες, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ". 

Για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και όταν βλέπεις ότι ανταποκρίνεσαι με ισοδύναμες ομάδες, είμαστε σε καλό δρόμο". 

Για τον θάνατο του Μαραντόνα:"Πολύ λυπηρό ένας αστέρας του ποδοσφαίρου να φεύγει από τη ζωή... Έδινε μόνο ομορφιά και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτός ο παίκτης έδωσε ένα πολύ κακό παράδειγμα και θα μπορούσαν να τον μιμηθούν πολλοί παίκτες. Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο και είναι κρίμα που έφυγε σε αυτή την ηλικία".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων