ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαχητές οι κιτρινομπλέ!

Ακόμη μια νίκη πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στα πλέι άουτ και η κορυφή παρέμεινε δική τους. Διαβάστε τι έκαναν οι κιντρινομπλέ για να έρθει το διπλό στην Ξάνθη.

Τσιφτσής: Σταθερός και σήμερα, παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται και άλλο, δεν έχει ευθύνη στο γκολ.

Κώτσιρας: Επικεντρώθηκε σήμερα πιο πολύ στα αμυντικά του καθήκοντα και τα πήγε καλά. Η πίεση της Ξάνθης δεν του επέτρεψε να κάνει πολλά επιθετικά όταν το έκανε όμως έβγαλε δυο φαρμακερές σέντρες.

Τασουλής: Δυνατός και σήμερα, αμυντικά είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους και δένει καλά με το Σίτο.

Πασαλίδης: Ακόμη μια θετική εμφάνιση από τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα, στη φάση της ισοφάρισης της Ξάνθης έχασε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του το Λισγάρα αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε.

Αντζουλάς: Ταλέντο έχει, τα παιχνίδια τον βοηθούν να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Θετική εμφάνιση και σήμερα.

Μουνάφο: Ο αρχηγός σήμερα ήταν εμφανώς κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ηρεμούσε το παιχνίδι όποτε έπρεπε και αποτελεί μια κολώνα στη μεσαία  γραμμή.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην ενδεκάδα, δεύτερη καλή εμφάνιση από τον Ισπανό χάφ. Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και βοήθησε σημαντικά.

Σίτο: Αν είναι σε τέτοια φόρμα τώρα, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει τη νέα σεζόν, υγιής και με προετοιμασία με την ομάδα! Συμμετείχε και στον γκολ και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Ριέρα: Προσπάθησε και σήμερα να δείξει πράγματα δεν ήταν όμως το ίδιο καλός με το παιχνίδι κόντρα στο Βόλο. Στα συν ότι βοηθούσε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Λουίζ Φερνάντεθ: Σε μια μέτρια μέρα όπως η σημερινή σκόραρε και χάρισε τη νίκη στον Αστέρα. Δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας.

Ρετζίς: Επιτέλους βρήκε δίχτυα μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ο προπονητής του τον στηρίζει και πρέπει να το ανταποδώσει.

Μπελόκ: Μπήκε να βοηθήσει στο αμυντική κομμάτι και τα πήγε περίφημα. Ακόμη μια καλή εμφάνιση στα πλέι αουτ.

Αλί Μπάμπα: Στην πρώτη του ενέργεια κέρδισε το πέναλτι. Ουσιαστικά έδωσε τη μισή νίκη, το χαμόγελο του μόλις ο Τζήλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών ήταν όλα τα λεφτά!

Αλάγκμπε: Ακόμη μια συμμετοχή. Ελάχιστα λεπτά αλλά έβγαλε αρκετή ενέργεια την στιγμή που την είχε ανάγκη  η ομάδα του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων