ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μέλλον του Αρκαδικού είναι εδώ!

Ανεξάρτητα από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αρκαδικού στην Λιβαδειά, το ιδιαίτερα ελπιδοφόρο στοιχείο, που αξίζει κάποιος να σταθεί, αφορά την ταυτόχρονη συνύπαρξη των τεσσάρων "μικρών" του Αρκαδικού στην βασική πεντάδα της ομάδας, ιδιαίτερα στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Καστρίτης πέρασε στο παρκέ τους Δημήτρη Μιαούλη, Γιώργο Λιακόπουλο, Μάριο Τσέλλο και Βαγγέλη Σταματόπουλο, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα οι Λιακόπουλος και Σταματόπουλος σκόραραναποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αρκαδικού, έχει αποφέρει καρπούς.



Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι "μικροί" του Αρκαδικού:

Τσέλλος: "Χαρούμενος ως μέλος του Αρκαδικού "

 "Είμαι πολύ ευτυχισμένος και  χαρούμενος και ευτυχισμένος για την  φετινή ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς γίναμε όλοι φίλοι μεταξύ μας και προσπαθήσαμε για το καλύτερο που ήταν η άνοδος και στο τέλος το καταφέραμε.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και τους ευχαριστώ που με βοήθησαν να μάθω πολλά πράγματα και ελπίζω του χρόνου να συνεχίσουμε μαζί".

 

Σταματόπουλος: "Ευτυχισμένος που ήμουν συμπαίκτης με αυτούς τους παίκτες"
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπήρξα συμπαίκτης με αυτούς τους τεράστιους παίκτες. Καταφέραμε να πάμε την ομάδα στην Α1 και αυτό μας γέμισε περηφάνια. Τα συναισθήματα μου είναι δύσκολο να τα περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι για τους συμπαίκτες μου  (σ.σ Μιαούλη και Λιακόπουλο) που είναι από την ομάδα των παίδων και κατάφεραν να παίξουν στην Α2. Η ομάδα δείχνει ότι βγάζει ταλέντα και βασίζεται στις υποδομές της και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πλέον με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα είναι σημαντικό οι μικροί να βοηθάνε την αντρική ομάδα και να παράγονται ταλέντα".

 

Μιαούλης: "Τεράστια εμπειρία οι προπονήσεις με την ανδρική ομάδα"

"Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς που με επέλεξε να αγωνιστώ έστω και στον τελευταίο αγώνα. Ήταν τεράστια εμπειρία να κάνω μερικές προπονήσεις με την ομάδα του αντρικού και να είμαι ανάμεσα στον Νίκο τον Χατζή, τον Άκη Καλλινικίδη που έχουν παίξει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 όπως και με όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στις ακαδημίες με το κεφάλι κάτω με στόχο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο".

 
Λιακόπουλος: "Πήρα πολύτιμες εμπειρίες"

"Αγωνίστηκα έστω και για λίγο σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο παιδιά (σ.σ: Σταματόπουλο-Τσέλλο) και ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία για εμένα και ένα πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα. Όταν η ομάδα σου πλέον βρίσκεται στην Α1 είναι όλα πιο καλά και βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και σαφώς πήρα πολύτιμες εμπειρίες. Είναι ιδιαίτερη τιμή αυτό και μακάρι να συνεχίσουν και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες να βρίσκονται στην ιστορία του Αρκαδικού γιατί τους αξίζουν για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Μακάρι να στελεχώσουν και την ανδρική ομάδα και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων