ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαλής στο a-s: "Να βγάζουμε υγεία σαν ομάδα"

Στο a-s μίλησε ο Γιώργος Μπαλής από τον σύλλογο των Δρομέων, κάνοντας την ανασκόπηση του 2021. Ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέα χρονιάς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Μπαλής παίκτης των Δρομέων, μίλησε στο a-s, για τις στιγμές του 2021 αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Τι κρατάς από την χρονιά που μας έφυγε ;

"Θα κρατήσω το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει με τα παιδιά στην ομάδα και την ωραία παρέα που κάνουμε. Επίσης ότι παλεύουμε όσο μπορεί ο καθένας μας καθημερινά στις προπονήσεις και τους αγώνες. Είμαστε ο ένας για τον άλλο. Έχουμε βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε να έρθουν τα αποτελέσματα."

Τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες να αλλάξεις στην νέα χρονιά;

"Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας γιατί κουραζόμαστε, κάνουμε λάθη και κακές επιλογές. Ακολουθούμε το ένστικτό μας και όχι το πλάνο της ομάδας, που μας έχει φέρει σε θέση να διεκδικήσουμε τα παιχνίδια μας. Όρεξη να βελτιωθούμε υπάρχει απ΄όλους στην ομάδα. Επίσης να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που βάλαμε την πρώτη φορά που μαζευτήκαμε στην προπόνηση. Οι οποίοι είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Να βγάζουμε υγεία σαν ομάδα."

Μια όμορφη στιγμή μέσα στο 2021;

"Οι δύο νίκες που κάναμε, μου έχουν μείνει στο μυαλό"

Το πιο δύσκολο παιχνίδι που δώσατε ;

"Όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες. Από πλευράς σωματικής δυσκολίας , πρέπει να πούμε τα δύο παιχνίδια στην Κρήτη και στη Ρόδο, γιατί ταξιδέψαμε αυθημερόν. Από ψυχολογικής δυσκολίας , τα παιχνίδια με την Κυπαρισσία, την Παναχαΐκή και το Αίγιο. Είχαν τους ίδιους στόχους με εμάς. Έπρεπε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε αυτά τα ματς."

Είσαι φοιτητής σε μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική σχολή, αυτή της Ιατρικής. Πως συνδυάζεις σχολή και μπάσκετ αλλά και αν έχει περάσει από το μυαλό σου να αφήσεις το μπάσκετ;

"Με το μπάσκετ ασχολούμαι ακόμα επειδή περνάω καλά παίζοντας. Δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα τι μπορεί να συμβεί. Παίζω τώρα επειδή μου αρέσει. Μακάρι να τα καταφέρω να παίζω και στην συνέχεια της ζωής μου. Όλα είναι θέμα θέλησης. Το μπάσκετ το βλέπω σαν ένα μέσο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Για αυτό έχω όρεξη να παίζω. Η σχολή μου μπορεί να είναι απαιτητική και δύσκολη αλλά το μπάσκετ με χαλαρώνει και μου διώχνει το άγχος."

Οι στόχοι σου για το 2022 ;

"Να κάνουμε περήφανους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα, πραγματοποιώντας τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς. Εμείς να συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε παίζοντας και να διατηρήσουμε με όλα τα παιδιά της καλές σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει."

Τι θα ήθελες να ευχηθείς για την νέα χρονιά ; 

"Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Μακάρι σύντομα να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και να αφήσουμε μια και καλή πίσω μας την πανδημία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων