Τσαμπούρης για Φέιο: «Ήρθε διαβασμένος για την Τρίπολη, την ομάδα και την κοινωνία»
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Αστέρα AKTOR, Σάββας Τσαμπούρης, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του Γκονσάλο Φέιο για την τεχνική ηγεσία των Αρκάδωn.
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Αστέρα AKTOR, Σάββας Τσαμπούρης καλωσόρισε τον Γκονσάλο Φέιο λέγοντας: «Σας ευχαριστώ που έχετε έρθει να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Για τον κύριο Γκονσάλο γνωρίζετε ήδη το βιογραφικό του, οπότε δεν χρειάζεται να πω πολλά. Θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην ομάδα μας.
Στον κύριο Γκονσάλο διακρίνουμε μια ισχυρή προσωπικότητα, με μεγάλο πάθος και κίνητρο για τη δουλειά, καθώς και έμφαση στη λεπτομέρεια. Στο ραντεβού μας ήρθε διαβασμένος για την πόλη, την ομάδα και την κοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει εργαστεί στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και, συνεπώς, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μας, με την προώθηση παικτών από την Ακαδημία και τη Β' ομάδα. Του εύχομαι να έχει μια καλή χρονιά και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».