Τρεις αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στη γιορτή των πρωταθλητών
Η ΑΕΚ Τρίπολης κατάφερε να έχει τρεις εκπροσώπους στη γιορτή των πρωταθλητών της ποδηλασίας.
Η ΑΕΚ Τρίπολης έκανε γνωστό πως είχε φέτος τρεις εκπροσώπους στη γιορτή των πρωταθλητών, αφού οι Νίκος και Τάσος Γεωργανόπουλος και ο Βλάσσης Μητρόπουλος κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του πρωταθλητή στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ εφήβων.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ Τρίπολης
«🏆 Βράβευση Πρωταθλητών Ελλάδος 🇬🇷🚴♂️
Κάθε χρόνο τιμώνται οι κορυφαίοι αθλητές που κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και πρώτευσαν στις γενικές βαθμολογίες της ποδηλασίας.
Με τεράστια περηφάνια, η ομάδα μας είχε φέτος τριπλή εκπροσώπηση στη γιορτή των πρωταθλητών!
Τα 3 παιδιά της ομάδας μας :
👉Γεωργανόπουλος Νικόλαος
👉Μητρόπουλος Βλάσσιος
👉Γεωργανόπουλος Αναστάσιος
κατέκτησαν το 🥇 Χρυσό Μετάλλιο και τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος στο αγώνισμα του Ομαδικού Σπριντ Εφήβων, στο πλαίσιο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας.
Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικού πνεύματος. Μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας και της ελληνικής ποδηλασίας!
👏 Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλους όσοι στηρίζουν καθημερινά αυτή την προσπάθεια!»