Το στοίχημα των 10 τελικών - Ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλείται σε υπέρβαση
Ο Αστέρας AKTOR ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά έδειξε μαχητικότητα και χαρακτήρα.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αστέρας AKTOR έφυγε ηττημένος 2-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έλειπαν τα μηνύματα αισιοδοξίας. Η ομάδα πλήρωσε ακριβά δύο εύκολα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μαχητικότητα στο δεύτερο μέρος, η πίεση και το γκολ μείωσης από το αυτογκόλ του Ίνγκασον έδειξαν πως υπάρχει χαρακτήρας και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως τόνισε και ο Γιώργος Αντωνόπουλος, τώρα αρχίζει το πραγματικό στοίχημα για τον ΑΣΤΕΡΑ. Τα 10 επόμενα παιχνίδια των playouts θα είναι δύσκολα, απαιτητικά και ψυχοφθόρα, και η ομάδα καλείται να κάνει υπέρβαση για να εξασφαλίσει την παραμονή της. «Πρέπει να αφήσουμε πίσω όσα έγιναν, να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε σωστά», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων.
Κι εκεί που το σκορ δεν ήταν με το μέρος τους, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν την εκτίμησή τους. Χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι έστειλαν μήνυμα πως θα είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι των playouts. Η ομάδα έφυγε από το γήπεδο με κεφάλι ψηλά, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, και όλοι ξέρουν ότι θα χρειαστεί δύναμη και ψυχή για τους 10 τελικούς που έρχονται.