Το μπράβο του Δημήτρη Μπάκου στα αποδυτήρια!
Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα AKTOR, Δημήτρης Μπάκος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου για την εμφάνιση με την ΑΕΚ και ζήτησε ανάλογη εικόνα σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.
Ο Αστέρας AKTOR μπορεί να μην πήρε τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, όμως κέρδισε ξανά την αυτοπεποίθησή του, με την εμφάνιση των Αρκάδων να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Δημήτρη Μπάκο.
Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για την εμφάνιση και την αντίδραση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Δημήτρης Μπάκος στάθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα της ομάδας, η οποία ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Αστέρας κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς.
Το μήνυμα του, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στα συγχαρητήρια. Ο Δημήτρης Μπάκος ζήτησε από τους παίκτες των κιτρινομπλέ να κρατήσουν αυτή την εικόνα σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.
Άλλωστε, στον Αστέρα γνωρίζουν ότι ο βαθμός απέναντι στην ΑΕΚ είναι σημαντικός, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι το πώς ήρθε.
Μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, οι Αρκάδες είχαν ανάγκη από μια εμφάνιση που θα τους έδινε ξανά αυτοπεποίθηση. Και απέναντι στην Ένωση έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να παρουσιάσουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο.