Το "κιτρινομπλέ" πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Το πλήρες πρόγραμμα όλων των τμημάτων του Αστέρα AKTOR για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Γεμάτο αγωνιστική δράση για τα τμήματα του Αστέρα AKTOR θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Οκτωβρίου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρώτης ομάδας με τον Λεβαδειακό για τη Stoiximan Super League, ενώ δράση υπάρχει επίσης για τις ομάδες Κ15, Κ17, Κ19, τη δεύτερη ομάδα, αλλά και την ομάδα Γυναικών του συλλόγου.
Η αρχή γίνεται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, με τις ομάδες Κ15 και Κ17 να αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Ζαγαρά. Η αναμέτρηση της Κ15 είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, ενώ εκείνη της Κ17 θα ξεκινήσει στις 13:00.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:30, η πρώτη ομάδα του Αστέρα AKTOR υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της Stoiximan Super League, με τη σέντρα να έχει οριστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Στις 13:00, η ομάδα Κ19 του Αστέρα AKTOR αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα AKTOR.
Στις 15:00, η δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ο Αστέρας Β' AKTOR, φιλοξενείται από τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για τη Super League 2.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:00 της Κυριακής, με την ομάδα Γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Α' Εθνικής Γυναικών, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σάββατο 24 Οκτωβρίου
- 10:30: Λεβαδειακός – Αστέρας AKTOR (Κ15), Γήπεδο Ζαγαρά
- 13:00: Λεβαδειακός – Αστέρας AKTOR (Κ17), Γήπεδο Ζαγαρά
- 19:30: Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός, «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (Stoiximan Super League)
Κυριακή 25 Οκτωβρίου
- 13:00: Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός (Κ19), Βοηθητικό γήπεδο Αστέρα AKTOR
- 15:00: Πανθρακικός – Αστέρας Β' AKTOR, ΔΑΚ Κομοτηνής (Super League 2)
- 19:00: Παναθηναϊκός – ΑΣΤΕΡΑΣ Δημοτικό Στάδιο Βάρης (Α' Εθνική Γυναικών)