Τέλος η Κηφισιά, τώρα "τελικός" στο Κολοκοτρώνης
Ο Αστέρας ΑΚΤΟR άφησε πίσω του ένα παιχνίδι που περισσότερο προβλημάτισε παρά ικανοποίησε και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στον «τελικό» της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό.
Ο αγώνας στην Κηφισιά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ένα ματς που άφησε πίσω του έναν βαθμό, αλλά κυρίως πολλά ερωτηματικά για την εικόνα και τη νοοτροπία του Αστέρα.
Η ομάδα έπαιξε με φόβο, με στόχο περισσότερο να μην χάσει παρά να κερδίσει. Παθητική, χωρίς δημιουργία, χωρίς ουσιαστική επιθετική παρουσία. Το 0-0 στο τέλος ήρθε περισσότερο ως ανακούφιση, παρά ως αποτέλεσμα ενός ξεκάθαρου πλάνου.
Όμως τώρα δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερη ανάλυση. Ο Αστέρας καλείται να αφήσει πίσω του αυτή την εμφάνιση και να κοιτάξει μπροστά.
Την Τετάρτη στις 20:00, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», δίνει ακόμη έναν τελικό απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα λάθη, ούτε για φοβική προσέγγιση.
Οι παίκτες οφείλουν να μπουν στο γήπεδο με διαφορετική νοοτροπία. Με θάρρος, ένταση και καθαρό μυαλό. Να πάρουν πρωτοβουλίες, να πιέσουν, να δείξουν ότι μπορούν όχι απλά να αντέξουν, αλλά να επιβληθούν.
Γιατί η παραμονή δεν έρχεται μόνο με ισοπαλίες και άμυνα. Έρχεται με νίκες. Και για να έρθουν οι νίκες, πρέπει να αλλάξει η εικόνα.
Σε αυτή την προσπάθεια, ο ρόλος του κόσμου είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Το «Κολοκοτρώνης» πρέπει να γεμίσει, να δώσει ώθηση, να σπρώξει την ομάδα σε μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.
Η Κηφισιά τελείωσε. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Και για τον Αστέρα, υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Να το πιστέψει και να το δείξει στο γήπεδο.