Πλησιάζει στο Αγρίνιο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών
Το Αγρίνιο φαίνεται να είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος των Γυναικών.
Η ΕΠΟ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την ημέρα, την ώρα, αλλά και το γήπεδο, που θα λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις Γυναίκες.
Εκεί θα κοντραριστούν ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τον ΠΑΟΚ, με τους Αρκάδες να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους και τον «δικέφαλο του βορρά» να θέλει να πετύχει το νταμπλ.
Αυτή τη στιγμή αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως το πιθανότερο είναι το ματς αυτό να διεξαχθεί στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού, μετά από αίτημα που έγινε από την ελληνική ομοσπονδία και τη θετική απάντηση των «καναρινιών».
Αυτός δεν θα είναι ο πρώτος τελικός που θα γίνει στο γήπεδο αυτό φέτος, αφού στις 15 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να γίνει εκεί το ΠΑΟΚ-Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Κ19 της Stoiximan Superleague.
Μένει ακόμη να φανεί αν θα υπάρχει φέτος παρουσία οπαδών, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι στον αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα βρεθούν οπαδοί στο γήπεδο, όμως η τελική απόφαση ανήκει σε ομοσπονδία και αστυνομία.
Ο τελικός θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου και απομένει η τελική ενημέρωση της ΕΠΟ, με βάση την απόφαση της ΕΡΤ, η οποία θα μεταδώσει το ματς, όπως κάλυψε και το πρωτάθλημα.