Ωρα να σπάσει (και) την "κατάρα" του διπλού
Ο Αστέρας AKTOR θέλει να ξορκίσει την κατάρα του διπλού στην έδρα του Παναιτωλικού.
Ο Αστέρας AKTOR πήρε αυτό που ήθελε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Βόλο, επικρατώντας με 2-0 και βάζοντας ξανά βαθμολογικό «οξυγόνο» στη σεζόν του. Το τρίποντο αυτό, πέρα από την ουσία, έφερε και ηρεμία, όμως η επόμενη πρόκληση είναι ίσως ακόμη πιο απαιτητική. Να σπάσει επιτέλους η… κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.
Η τελευταία φορά που οι Αρκάδες χαμογέλασαν μακριά από την Τρίπολη στο πρωτάθλημα ήταν στις 30 Νοεμβρίου, με το 1-0 επί του Ατρομήτου. Έκτοτε, ο Αστέρας AKTOR ταξίδεψε αρκετές φορές, χωρίς όμως να βρει τη νίκη. Υπήρξαν ματς με θετικά σημάδια, όπως το 0-0 με την Κηφισιά ή οι πειστικές εμφανίσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ, όμως στο καθαρά βαθμολογικό κομμάτι, το «διπλό» αγνοείται. Και αυτό είναι κάτι που βαραίνει, ειδικά όσο πλησιάζει η τελική ευθεία της σεζόν.
Το παιχνίδι του Σαββάτου (14/2) με τον Παναιτωλικό έρχεται, λοιπόν, ως μια ιδανική ευκαιρία για restart και εκτός έδρας. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Βόλου και με την ανάγκη για σταθερότητα μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας AKTOR καλείται να δείξει ότι μπορεί να μεταφέρει την αποτελεσματικότητά του και εκτός έδρας. Αν το καταφέρει, δεν θα μιλάμε απλώς για ένα ακόμη τρίποντο, αλλά για το τέλος ενός σερί που κρατάει πίσω την ομάδα και την αρχή μιας πιο δυναμικής πορείας.