Ο Αστέρας AKTOR ξέμεινε από λύσεις
Ένα ακόμα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από το ξεκίνημα της σεζόν είναι η αμυντική εικόνα του Αστέρα AKTOR.
Οι Αρκάδες έχουν δώσει μέχρι στιγμής τέσσερα επίσημα παιχνίδια και έχουν δεχθεί γκολ σε όλα. Από τον Λεβαδειακό μέχρι τον Ηρακλή, το μοτίβο παραμένει ίδιο: ο αντίπαλος βρίσκει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Αστέρα.
Λεβαδειακός – Αστέρας AKTOR 2-0
Παναιτωλικός – Αστέρας AKTOR 3-1
Αστέρας AKTOR – Ολυμπιακός 0-1
Αστέρας AKTOR – Ηρακλής 0-2
Τέσσερα παιχνίδια, οκτώ γκολ παθητικό και κανένα clean sheet.
Και αν το νούμερο από μόνο του δεν λέει όλη την αλήθεια, η συνολική εικόνα είναι ακόμα πιο προβληματική. Ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ στα τρία από αυτά δέχθηκε τουλάχιστον δύο τέρματα.
Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι στα περισσότερα από τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα γκολ που δέχθηκε συνδέθηκαν με στιγμές αδράνειας, έλλειψης συγκέντρωσης και γενικότερης αμυντικής αστάθειας.