Ο Άλχο έγινε ο 11ος παίκτης του Αστέρα AKTOR που έδωσε ασίστ
Ο Νούνο Άλχο έδωσε την πρώτη του ασίστ στα τέλη του Φλεβάρη κι έγινε ο 11ος παίκτης του Αστέρα που τα καταφέρνει.
Ο Νούνο Άλχο ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Χουλιάν Μπαρτόλο στο ματς με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο στο οποίο οι Αρκάδες γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα με 2-1.
Ο Φινλανδός αριστερός μπακ έδωσε την πρώτη του ασίστ έτσι για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αγωνιστεί σε 13 ματς, έχοντας χάσει πέντε ματς λόγω τραυματισμού.
Τις προηγούμενες δύο σεζόν που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Αρκάδων είχε από δύο στην καθεμία σε επίπεδο πρωτάθληματος.
Ο Άλχο ήταν ο 11ος παίκτης του Αστέρα AKTOR που έδωσε ασίστ την φετινή σεζόν μετά τους Δεληγιαννίδη, Μεντιέτα, Μούμο, Καλτσά, Τσίκο, Εμμανουηλίδη, Τζιοακίνι, Γιαμπλόνσκι, αλλά και τους Μακέντα και Κέτου, που έχουν από δύο και τρεις αντίστοιχα.