Κυνηγώντας την κορυφή
Στη «μάχη» επιστρέφει η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, που υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να διατηρήσει το νικηφόρο της σερί και να μείνει σε τροχιά κορυφής.
Η διακοπή μπορεί να έβαλε προσωρινά «φρένο» στον ρυθμό, όμως δεν άλλαξε τον στόχο. Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ επιστρέφει στο γήπεδο γνωρίζοντας πως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έχει ξεχωριστή αξία.
Απέναντι στον ΟΦΗ, οι «κιτρινομπλέ» καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν την πίεση, να ξαναβρούν τον αγωνιστικό τους ρυθμό και να συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια που είχαν πριν τη διακοπή.
Το σερί που «χτίστηκε» πριν τη διακοπή αποτελεί οδηγό. Η νίκη απέναντι στον Βόλο, σε συνδυασμό με το τρίποντο στα χαρτιά κόντρα στον Αχαρναϊκό, έχει κρατήσει την ομάδα σε τροχιά κορυφής. Ωστόσο, το ζητούμενο πλέον είναι η συνέχεια μέσα στο γήπεδο.
Η βαθμολογική απόσταση από τις πρώτες θέσεις παραμένει, αλλά δεν είναι απαγορευτική. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνωρίζει ότι μόνο με νίκες μπορεί να διατηρήσει την πίεση προς την κορυφή και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.
Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λοιπόν είναι μια ευκαιρία για restart. Για επιστροφή σε αγωνιστικό ρυθμό. Για επιβεβαίωση ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.