ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσουκαλάς: "Δεν φοβόμαστε κανέναν" (VIDEO)

Αισιόδοξος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης του Αστέρα απέναντι στον Πανιώνιο. Διαβάστε αναλυτικά. 

Aναλυτικά:

"Το πιο σημαντικό στα φιλικά είναι να βγάλουμε όλη την ενέργεια και αυτά που έχουμε δουλέψει στα τακτικά κομμάτια. Να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τα τρεξίματα. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό το ότι κερδίζουμε, γιατί βγάζουμε την νοοτροπία νικητή. Είναι θετικό το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο που θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι κατά διαστήματα το κάναμε. 

 

Είμαι σχεδόν ενάμιση μήνα εδώ, οι εντυπώσεις που έχω είναι οι καλύτερες. Με δέχθηκαν με πολύ αγάπη και αισθάνομαι ότι είμαι περισσότερο χρόνο εδώ όπως και οι περισσότεροι παίκτες, κάτι το οποίο είναι και πολύ σημαντικό γιατί αν είμαστε σαν οικογένεια, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

 

Πρώτα στα φιλικά κοιτάς να πάρεις αυτά που μπορείς να κερδίσεις μέσα από τα τρεξίματα, αλλά όπως είπα και πριν το να νικάς είναι σίγουρα σημαντικό γιατί φτιάχνεις την νοοτροπία. Γενικά πρέπει να κερδίζεις και στις προπονήσεις όχι μόνο στα φιλικά, οπότε είναι πολύ σημαντικό. 

 

Είναι πολύ θετικό και το ότι η ομάδα δεν δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, γιατί φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις. Το να μην μας απειλεί ο αντίπαλος είναι σίγουρα κάτι που έχει δουλευτεί. 

 

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Δεν φοβόμαστε κανένα, είμαστε ο Αστέρας Τρίπολης με καλούς παίκτες, αλλά θεωρώ ότι αν ξεκινήσουμε καλά και παρουσιάσουμε τα στοιχεία που βγάζουμε και στις προπονήσεις και στα φιλικά, νομίζω θα παρουσιάσουμε πολύ καλο και ανταγωνιστικό πρόσωπο και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά".  ΄

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων