ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Του χρόνου ο Αστέρας θα είναι πολύ καλύτερος" (VIDEO)

Οι τελευταίες του λέξεις ήταν η δέσμευση για την επόμενη χρονιά: "Ο Αστέρας του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος". Ο Νίκος Ιωαννίδης μετά τη νίκη επί της Βέροιας, δήλωσε στην WEB TV του a-s ότι τα δύο γκολ θα βοηθήσουν την ψυχολογία του. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σκόρερ στη νίκη επί της Βέροιας:

 

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο πρώτα μου γκολ. Ακόμη περισσότερο για τη νίκη. Αλλά δεν τα χάρηκα όσο θα ήθελα, λόγω του λάθους που έκανα στο γκολ που δεχτήκαμε. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν παίρναμε και την έκτη θέση. Αλλά αυτά τα δύο γκολ ήταν σημαντικά για την ψυχολογία μου. Θεωρώ και για την ομάδα, λόγω της νίκης". 

 

Για τη φετινή χρονιά: "Ηταν δύσκολη η σεζόν. Θέλαμε μια θέση στα πλέι οφ για να βγούμε στην Ευρώπη. Κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας. Δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα αυτό είναι αποτυχία για την ομάδα. Αλλά ήμασταν και άτυχοι και κάναμε κάποια λάθη σε παιχνίδια που κρατούσαμε στα χέρια μας. Οπως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αν το είχαμε πάρει, ίσως τώρα να ήμασταν στα πλέι οφ. Η έκτη θέση δεν ήταν στο χέρι μας, τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως τα θέλαμε και έτσι δεν τα καταφέραμε". 

 

Για τη νέα χρονιά: "Κάθε σεζόν ξεκινά με νέες προσδοκίες. Θα μπούμε στη νέα με μεγαλύτερες, έχουμε νέο προπονητή. Δεν είχε μεγάλα χρονικά περιθώρια για να περάσει τη φιλοσοφία του, τώρα θα έχει και χρόνο. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία από τότε που ήρθε. Θα έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα για δουλειά. Του χρόνου ο Αστέρας θα είναι πολύ καλύτερος". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων