ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαντής: "Μέχρι το τέλος..." (VIDEO)

Ο Γιώργος Μπαντής δεν κρύβεται πίσω από την τελευταία αγωνιστική και τις ελπίδες για την έκτη θέση. "Δεν είμαι ευχαριστημένος, άλλος ήταν ο στόχος του Αστέρα". 

 

Ο Ελληνας τερματοφύλακας πάντως, στις δηλώσεις που έκανε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε πει ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια θέλαμε το απόλυτο για να είμαστε στην έκτη θέση. Σήμερα παίζαμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, το απέδειξε στο γήπεδο, έπαιξε για την ιστορία του και μπράβο του. Ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για αυτό". 

 

Για την εμφάνιση: "Οταν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, είναι λογικό να μην υπάρχει καλό θέαμα. Αυτό συμβαίνει παγκοσμίως, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ημασταν κάπως νευρικοί, αλλά νομίζω δικαιούμασταν κάτι παραπάνω".

 

Για τη φετινή χρονιά: "Είχαμε άλλους στόχους. Ο στόχος του Αστέρα δεν είναι να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται τώρα. Θέλαμε να μπούμε στην πεντάδα. Θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος, δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι. Αλλά προσωπικά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τη φετινή χρονιά. Αλλά να ξέρετε ότι μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων