ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Συγκινητική προσπάθεια" (VIDEO)

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε στην WEB TV του asrcadiasports μετά τη νίκη του Παναρκαδικού στο Λουτράκι. Τι είπε για τους παίκτες του, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναργειακό και το τέλος της χρονιάς. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναρκαδικού:

"Ηταν πάρα πολύ σημαντική νίκη. Την κάνει πιο σημαντική ότι ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό. Το ξέραμε αυτό από την αρχή, ότι είναι μια ομάδα ποιοτική, με πλάνο στο παιχνίδι της και έπρεπε να κλείσουμε τους χώρους ώστε να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Κλειστήκαμε λίγο, αλλά αυτός ήταν ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ. Ετσι μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. 

 

Για τους παίκτες του: "Η προσπάθεια των παικτών μου είναι συγκινητική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, είναι λίγο αυτό που λέμε, υπερβάλλουν εαυτούς. Και όχι μόνο της Κυριακές που τους βλέπει ο κόσμος, αλλά και στις προπονήσεις τα δίνουν όλα". 

 

Για τη συνέχεια: "Δεν έχουμε βάλει πλάνο για πρώτη ή δεύτερη θέση. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Παναργειακό, που είναι το επόμενο". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων