ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαντής: "Και τώρα νίκες" (VIDEO)

Ο Γιώργος Μπαντής δήλωσε πως δεν αρκεί μόνο ο ένας βαθμός πλέον και στόχος είναι μόνο οι νίκες ώστε ο Αστέρας να είναι στα πλέι οφ.

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Κάθε πόντος που παίρνει μία ομάδα είναι θετικός. Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν μας φτάνει αυτό, είμαστε σε ένα σημείο αυτή την στιγμή, στο οποίο χρειαζόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς. Είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτό , αλλά ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας. Νομίζω σήμερα δείξαμε μία διαφορετική εικόνα".

 

Για το ότι ο Αστέρας δεν σκοράρει:

"Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει στην ομάδα μας. Τα νούμερα το λένε από μόνα τους. Όταν θες να μπεις στην πεντάδα και έχεις να σκοράρεις σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα δεν είναι καλό αυτό. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, θέλω να πιστεύω πως θα έρθει και το γκολ. Σήμερα ήρθαν οι ευκαιρίες. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα έρθει και το γκολ".

 

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αστέρας παίζει μόνο για τη νίκη ή είναι μία μάχη τακτικής;

Όταν φτάνεις στο τέλος η τακτική είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η νίκη γιατί είμαστε πίσω, δεν μας φτάνει ο ένας βαθμός. Χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι την νίκη και θα το επιδιώξουμε αυτό.

 

Για την προσωπική σου απόδοση και τις δύο δύσκολες επεμβάσεις που έκανες;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Νομίζω πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ένδεκα ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί μόνος του να καταφέρει τίποτα, είναι ομαδικό άθλημα και ο ένας βοηθάει τον άλλον και εγώ χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων