ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Αν μείνουμε, θα σας αγκαλιάσω όλους!" (VIDEO)

Ηρθε και εκτός από την "τρέλα" του Λος Αντζελες, έφερε και την αναγέννηση του Αρκαδικού. Η συμβολή του Κάμερον Τζόουνς στη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, ήταν σημαντική!

 

Κι αυτό διότι ο γεννηθείς στο Λος Άντζελες, Αμερικανός άσος του Αρκαδικού σημείωσε 17 πόντους (4/4 βολές, 2/4 σουτ 2 πόντων και 3/4 τρίποντα), μαζεύοντας 4 αμυντικά ριμπάουντ, ενώ μοίρασε παράλληλα 4 ασίστ, κάνοντας δύο φάουλ, ενώ χρέωσε με τρία φάουλ τους αντιπάλους του, σε 21 λεπτά συμμετοχής.

 

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του a-s, με το τέλος της αναμέτρησης ήταν απολαυστικός!

Αναλυτικά:

"Αν κερδίσουμε την άνοδο, θα πάω στους φιλάθλους και θα χαιρετίσω τον καθένα ξεχωριστά έναν προς έναν. Σε κάθε θέση..."

 

-Ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Οι προπονητές μας, μάς είχαν τονίσει ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου. Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε υποχρεωτικά και το αντιμετωπίσαμε σαν τελικό πρωταθλήματος". 

 

-Είναι ο ρόλος μου το να σκοράρω για την ομάδα και ήταν ρόλος μου σε όλη μου την καριέρα, οπότε είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζω σαν υποχρέωση που έχω. Όσον αφορά τα συστήματα, παίζουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, οπότε δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί.

 

-Είχα ακουστά πολλές ομάδες που παίζουν στο Eurocup, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΑΕΚ, αλλά και ομάδες πρωταθλήτριες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Έμαθα να συνεργάζομαι εδώ, το επίπεδο είναι υψηλό, όλοι οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί και θα κάνω ό,τι καλύτερο.

 

-Ναι το επίπεδο είναι καλό όπως το περίμενα. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες, όπως ο Βασίλης (σ.σ: Καββαδάς) από τον Ολυμπιακό, ο Ντέβον (σ.σ: Βαν Όοστρουμ), ήρθε μαζί μου και ο Άλεξ (σ.σ: Λίτζιον), αλλά όταν ξεκίνησα να δουλέυω με την ομάδα, υπήρχαν πολλά καινούρια κομμάτια στην ομάδα, οπότε δουλέψαμε και δουλεύουμε πάνω στην συνοχή μας. Πιστεύω ότι δουλεύουμε καλά, πρέπει να πάρουμε παραπάνω νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία.

 

-Ναι μου αρέσει η Τρίπολη. Είναι πολύ μικρή πόλη και πολύ χαλαρή. Εγώ προέρχομαι από το Λος Άντζελες, το οποίο είναι το αντίθετο πολύ σκληροί ρυθμοί στην πόλη  και είναι σαν να κάνω χαλαρές διακοπές από τον ρυθμό του L.A". 

 

-Ναι σίγουρα, θα έχω για να λέω πράγματα για την Τρίπολη. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, οι άνθρωποι είναι χαλαροί και μακάρι στο  L.A. να υπήρχε εξίσου οικογενειακό κλίμα και εκεί".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων