ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Εχει δίκιο ο κόσμος να είναι θυμωμένος" (VIDEO)

Στην κακή εμφάνιση του Αστέρα, στάθηκε ο Πάμπλο Μάσα. Παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί απίθανη την είσοδο στα πλέι οφ.

 

Ο Αργεντινός μέσος, αναφέρθηκε και στην είσοδο της αρκαδικής ομάδας στην πεντάδα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά:

"Κατά την γνώμη μου ήταν ένα κακό παιχνίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν μπορέσαμε να αποτελέσουμε κίνδυνο για την άλλη ομάδα και έτσι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς". 

 

"Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο, πάντως όχι και απίθανο.Είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Βέβαια περιμένουμε και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγωνιστικών. Σίγουρα έχουμε κάποια αποτελέσματα από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και στην Θεσσαλονίκη".

 

"Όσον αφορά στον κόσμο, είναι απολύτως κατανοητό να είναι θυμωμένος και εξοργισμένος, καθώς η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων