ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Το τρίπτυχο της επιτυχίας (VIDEOS & PHOTOS)

Ο Παναρκαδικός κατέκτησε το Κύπελλο Αρκαδίας και πλέον ο λόγος από το arcadiasports.gr περνάει στους πρωταγωνιστές. Ενας από όλους το τρίπτυχο της επιτυχία, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές. 

 

Μάς μίλησαν, λοιπόν, ο προπονητής, Γιώργος Αντωνόπουλος, ο σκόρερ του πρώτου γκολ στον τελικό και πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, Μάνος Θεοδωράκης, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής και σκόρερ, ο Παναγιώτης Σλαπάτας και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. 

 

Αναλυτικά όσα είπαν οι Κυπελλούχοι: 

 

Γιώργος Αντωνόπουλος: "Είναι διάκριση να κατακτά η ομάδα το Κύπελλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Για όλη την πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, σε αυτούς ανήκει το Κύπελλο. Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια, γιατί έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, που θέλουμε να τα αξιολογούμε μέσα από τους αγώνες. Οσο πιο μακριά φτάσουμε το Κύπελλο, θα είναι χαρά μας". 

 

Μάνος Θεοδωράκης: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, για την αμέριστη βοήθεια που μου έδωσαν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα προπονήσεις με την ομάδα. Βοήθεια τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες που δώσαμε. Παράλληλα ευχαριστώ και τους προπονητές μου, που με εμπιστεύτηκαν δίνοντας μου την φανέλα του βασικού για τους αγώνες του κυπέλλου. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους και  αξιόλογους,  έχοντας  προπονητή τον κ. Κούβαλη  και αυτό λέει πολλά. Αυτό το Κύπελλο έχει ιδιαίτερη σημασία. Εύχομαι στην Δόξα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Δεν ξεχνώ και την πολύ καλή  ομάδα του Πανθυρεατικού, που αποκλείσαμε στην ημιτελική φάση. Είναι και αυτή διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Τέλος την κατάκτηση του κυπέλλου την αφιερώνω στην διοίκηση της ομάδας, που είναι πολύ κοντά στους παίκτες και βέβαια στην οικογένεια μου, τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά , που έχει αγκάθια και πολύ προσπάθεια".

Παναγιώτης Σαλαπάτας: "Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την καλή παρουσία της στον τελικό! Όσον αφορά το παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, μετά η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι με αποτέλεσμα η Δόξα να ελπίζει για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι συμπαίκτες μου διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και κερδίσαμε το κύπελλο!"

Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος: "Εγινε ένα ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι πρωταγωνιστές ευτυχώς ήταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και του Παναρκαδικού και της Δόξας Μεγαλόπολης. Εγινε παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Νομίζω ότι ο Παναρκαδικός δίκαια στέφθηκε Κυπελλούχος Αρκαδίας. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου θα μας δώσει νέα ώθηση. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων