ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα" (VIDEO)

Οι στόχοι του φετινού Αστέρα στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος είναι υψηλοί από την έναρξη της σεζόν. Το τελευταίο άλλωστε το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Η ομάδα έχει στόχο από την αρχή το Κύπελλο. Είναι σίγουρα μια επιτυχία το ότι προκρίθηκε στα προημιτελικά, αλλά στοχεύουμε ακόμη παραπάνω. Οι ομάδες στους "8" θα είναι όλες καλές, γιατί δεν νομίζω να έχουμε καμιά έκπληξη. Ελπίζω να πάμε καλά και η ομάδα να καταφέρει αυτό που της στέρησαν πριν χρόνια".

 

-"Η ομάδα αντέδρασε. Έβγαλε τρία τέρματα. Νομίζω ότι και στο Αγρίνιο δεν ήταν κακή η ομάδα. Απλά λίγο η τύχη, λίγο οι κακές συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".

 

-"Είχα δει τον Πάμπλο (σ.σ: Μάσα). Εντάξει σίγουρα και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Δόξα τω Θεώ, σκόραρε και μέτρησε για ασίστ. Όχι δεν το έχω ξανακάνει. Έχω δημιουργήσει ευκαιρία αλλά ασίστ όχι ποτέ".

  

-"Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά όταν έχεις ρυθμό είναι ακόμη καλύτερα. Νομίζω ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι πάντα τέτοια που ανά πάσα ώρα πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είτε έχει να παίξει ένα μήνα, είτε έχει να παίξει ένα χρόνο, πρέπει να είναι έτοιμος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων