ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαντής: "Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν" (VIDEO)

Ο Γιώργος Μπαντής δήλωσε πως η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ήταν η μεγαλύτερη της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα, αφιερώνοντας την στη μνήμη του Μάρτον Φούλοπ, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για το ματς στην Πράγα.

 

 

Αναλυτικά:

"Η σημερινή νίκη είναι η μεγαλύτερη της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν Ατρόμητο, ο οποίος έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Παρότι τις σημαντικές απουσίες που είχε, είδαν όλοι ότι είναι ένα αξιόλογο σύνολο".

"Έχουμε βαθμολογικές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση αν κερδίσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σπάρτα. Εμείς θα πάμε εκεί με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο, είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό αυτό και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε".

"Ο Αστέρας φέτος φτιάχτηκε για να μπει στην πεντάδα, αυτός είναι ο στόχος, δεν κρυβόμαστε. Νομίζω πως αν και δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και αυτή τη στιγμή είμαστε εκεί που θέλουμε".

"Εγώ πάντα προσπαθώ για το καλύτερο είτε με χρειάζεται ο προπονητής μου και με χρησιμοποιεί είτε όχι. Το πιο σημαντικό είναι το σύνολο, αυτό ήταν που έπρεπε να φτιάξουμε και το φτιάξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Παίζεις δεν παίζεις θα κερδίσεις αν η ομάδα κερδίσει, όλοι είμαστε ικανοποιημένοι που συμβαίνει αυτό, είμαστε χαρούμενοι όλοι, παίξουμε δεν παίξουμε. Θα ήθελα να σταθώ και κάπου σήμερα, η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός πρώην συμπαίκτη μου, θέλω να την αφιερώσω αποκλειστικά στον Μάρτον. Ο οποίος έφυγε δυστυχώς τόσο νωρίς από κοντά μας. Από ότι βλέπετε η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και διασκέδαση, έχει και αυτές τις σκληρές εικόνες, που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Ήθελα να την αφιερώσω στη μνήμη του αυτή τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι από ψηλά είναι αρκετά χαρούμενος".

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων